foto

Reggie Watts

  • nar. 23.3.1972 (46 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 V husí kůži
2017 Snowy Bing Bongs
2016 Jak se mi potopila střední škola
Reggie Watts: Spatial (TV film)
2015 Creative Control
Keep in Touch
Ladíme 2
2014 Fort Tilden
Thanksgiving
2008 Steel of Fire Warriors 2010 A.D.

TV seriály

2018 Taskmaster! (TV seriál)
2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Islands Part 4: Imaginary Resources (S08E10)
2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Daddy-Daughter Card Wars (S07E37)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
2007 Comedy Cuts (TV seriál)
Superjail! (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Electric Company, The (TV seriál)
2003 The Venture Bros. (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Art of Listening
2015 Welcome to Bridgetown
2012 Nekecej a zahraj hity
2011 Conan O'Brien Can't Stop
2009 Yesmeni opravují svět

TV pořady

2018 James Corden's Next James Corden (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 7 Minutes in Heaven (TV pořad)
Funny as Hell (TV pořad)
Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace