foto

Jan Nygren

  • nar. 10.4.1934 (85 let)
    Hamra, Gävleborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Monopol
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Sökarna
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)
Med en helvetes kraft (TV film)
Milujeme golf
1988 Mask of Murder
1987 Paganini från Saltängen (TV film)
1986 Beskyddarna (TV film)
Ostrov orlů
1985 Pelle Svanslös i Amerikatt
1984 Die Rückkehr der Zeitmaschine (TV film)
1982 Jönssonligan & DynamitHarry
1981 Gräset sjunger
Inspektor Beck v Budapešti
Montenegro
1980 Blomstrande tider
Ett drömspel (TV film)
Margyt 1
Sverige åt svenskarna
1979 Kejsaren
Margyt 2
1978 Män kan inte våldtas
1977 Bratři Lví srdce
Tabu
1975 Faneflukt
Garaget
Ägget är löst!
1974 Brända tomten (TV film)
Erik XIV (TV film)
Gustav III (TV film)
Nejbáječnější Karkulín na světě
Parade (TV film)
1973 Emil och griseknoen
1972 Magnetisören (TV film)
1971 Vill så gärna tro
1970 Lyckliga skitar
1969 Ni ljuger
1964 Henrik IV (TV film)
1950 Kvartetten som sprängdes

TV seriály

1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Amforans gåta (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
1984 Karlsson på taket (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
Spanarna (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Koa är galen (E07)
Auktionen i Backhorva (E06)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
1972 Bröderna Malm (TV seriál)
Ett köpmanshus i skärgården (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace