foto

Erno Müller

  • nar. 25.4.1917
    Århus, Dánsko
  • zem. 27.7.2005 (88 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Idioti
1993 Længe leve friheden (TV film)
1991 Evropa
1984 Min farmors hus
1982 Felix
1981 Kundskabens træ
1978 Mig og Charly
1977 Bratři Lví srdce
Nyt legetøj
1970 Premiere (TV film)
1968 De unævnelige (TV film)
1963 Hvad med os?
1961 Een blandt mange
1957 Hvor går Karl hen?

TV seriály

1997 Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Charlot og Charlotte (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace