foto

Norayr Kasper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
2015 Hellions
Çekmeceler
2014 Fall
2013 Resurrection of Tony Gitone, The
2012 Zenne
2010 Víra, podvod a minimální mzda
2009 Booky's Crush (TV film)
2008 Terorista od vedle (TV film)
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
Walk All Over Me
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Směr smrt (TV film)
2005 Shania (TV film)
2003 Vražedné přátelství (TV film)
2002 Spasitel (TV film)
Tajný život (TV film)
Trudeau (TV film)
Čas vlka
2000 The Last Debate (TV film)
Two Thousand and None
1999 The Life Before This
1997 Bach Cello Suite #4: Sarabande
1993 Kalendář

TV seriály

2013 Cracked (TV seriál)
The Light in Black (S01E13)
Old Soldiers (S01E12)
Night Terrors (S01E11)
další epizody (12)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
Závod o dobytí Marsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky