foto

Genki Kawamura

  • nar. 1979
    Jokohama, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Oku otoko - kniha
2017 Fúsen inu Tinny: Nandaka fušigi na – Kjórjú no kuni - kniha
2016 Sekai kara neko ga kietanara - kniha

TV seriály

2015 Fúsen inu Tinny 2 (TV seriál) - kniha
2014 Fúsen inu Tinny (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Duality

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Duality

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace