foto

Kódai Asaka

  • nar. 24.8.1992 (28 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžó
Tonkatsu DJ Age-Taro
2019 Cheer danši!!
Mienai mokugekiša
2018 Gekidžóban Dolmen X
2017 Kaboča to majonézu
Masujama čónórjokuši džimušo: Gekidžóban wa koi no adži
2016 A Summer Song
Meitantei Katherine (TV film)
Sakura no Ame
Taijó o cukame
2015 Eien no bokura (TV film)
Haijú Kameoka takudži
Icucuboši tourist The Movie
Nou Shou Sakuretsu Girl
2014 Gekijô-ban: Zero
2013 Fuan no tane
Kanodžo wa uso o aišisugiteru
2012 Aku no kjóten
Kirišima, bukacu jamerutte jo

TV seriály

2020 Kokoro no kizu o ijasu to iu koto (TV seriál)
Kon'ja wa konodži de (TV seriál)
Kono džúni (E12)
Kono džúiči (E11)
Kono džú (E10)
další epizody (12)
Wakeatte Kasei ni sumimašita: Erabareši 4-nin (TV seriál)
2019 Anata no ban desu (TV seriál)
Bešari guraši (TV seriál)
Boku wa mada kimi o aisanai koto ga dekiru (TV seriál)
Šúdan sasen (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2018 Daisy Luck (TV seriál)
Dolmen X (TV seriál)
Mijamoto kara kimi e (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
Masujama čónórjokuši džimušo (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
Kiseki no hito (TV seriál)
Kičidžódži dake ga sumitai mači desu ka? (TV seriál)
Koi no sanriku rešša kon de ikó! (TV seriál)
Wakakozake season 2 (TV seriál)
2014 Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál)
Koibumi Biyori (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
2012 Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky