foto

Norbert Baumgarten

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Mensch Kotschie
2003 Befreite Zone
2001 Happy End
2000 Die Abenteurerin (studentský film)

TV seriály

1990 Achterbahn (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Sag mir nichts (TV film)
2009 Mensch Kotschie
2003 Befreite Zone
2001 Happy End
2000 Die Abenteurerin (studentský film)

Dokumentární

2015 fußball HELDEN comic (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mensch Kotschie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace