foto

Dimitri Alexandrov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
2005 Taxi nach Ehrenfeld (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
2002 Ruská archa
1999 Škola smrti (TV film)
1997 Das Erste Semester

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace