foto

Christa Rockstroh

  • nar. 4.7.1953 (67 let)
    Schwerin, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Töte mich
2010 Das Büdchen (studentský film)
2009 Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
2005 Taxi nach Ehrenfeld (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
1996 Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
H2O (S01E05)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Keine ruhige Minute (S01E07)
2006 LadyLand (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Krátké štěstí (S05E16)
1999 CityExpress (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

1999 Anwälte der Toten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky