foto

Thomas Klees

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mit im Bund
2013 Die Fusion - Ansichten einer Dissoziation
2005 Antikörper
2004 Bella Block - Die Freiheit der Wölfe (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Mitgemacht, Bargeld lacht! (TV film)

TV seriály

1998 Anrheiner, Die (TV seriál)

Dokumentární

2002 Das Strafgericht (TV seriál)

TV pořady

2011 Dalli Dalli (TV pořad)
1977 1, 2 oder 3 (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

1984 So lebten sie alle Tage (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2011 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace