foto

Reina Asami

  • nar. 7.6.1983 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kjonen no fuju, kimi to wakare
2015 Saidorain
2014 Moushimasen!
2013 Enzai šikei (TV film)
2011 Made in Japan: Kora!
2010 Bakamono
2007 Sekai wa tokidoki utsukushii
2006 Limit of Love: Umizaru
Watashi ga Watashi de Aru Tame ni (TV film)
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
Jenifa
2001 Kyôfu gakuen
1999 Great Teacher Onizuka Special (TV film)

TV seriály

2017 Love or Not (TV seriál)
2016 Kičidžódži dake ga sumitai mači desu ka? (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
Taikomochi no tatsujin: Tadashii XX no homekata (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Platonic (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
2011 Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Hanayome Noren (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
Zenkai Girl (TV seriál)
2010 Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Hyoryu Net Cafe (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Hotaru no Hikari (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Cheongookeui namoo (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Mó ičido metoro ni notte (TV seriál)
Sapuri (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Brother Beat (TV seriál)
Donmai (TV seriál)
Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
M no Higeki (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Boku no ikuru miči (TV seriál)
Diamond Girl (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky