foto

Adil El Arbi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bilall Fallah a Adil el Arbi jsou belgičtí filmaři s marockými kořeny. Oba jsou z Bruselu, kde vystudovali na vysoké umělecké škola Luca. Společně režírovali krátký dramatický snímek Bratři (Broeders, 2011) a celovečerní thriller Image (2014), kterým debutovali. Oba oceňované filmy vznikly na základě jejich vlastních scénářů.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2020 Bad Boys for Life
2018 Patser
2015 Black
2014 Image

TV seriály

2017 Sněží! (TV seriál)
Ať to lítá (S01E02)
Pilot (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Patser
2015 Black
2014 Image

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Patser

Herecká filmografie

Filmy

2008 Los

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace