foto

Adil El Arbi

Biografie

Bilall Fallah a Adil el Arbi jsou belgičtí filmaři s marockými kořeny. Oba jsou z Bruselu, kde vystudovali na vysoké umělecké škola Luca. Společně režírovali krátký dramatický snímek Bratři (Broeders, 2011) a celovečerní thriller Image (2014), kterým debutovali. Oba oceňované filmy vznikly na základě jejich vlastních scénářů.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2021 Beverly Hills Cop 4
2020 Mizerové navždy
2018 Gangsta
2015 Black
2014 Image

TV seriály

2021 Ms. Marvel (TV seriál)
2017 Sněží! (TV seriál)
Ať to lítá (S01E02)
Pilot (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
2008 Los

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Gangsta
2015 Black
2014 Image

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Gangsta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky