foto

Vladislav Rjašin

  • nar. 12.7.1970 (48 let)
    Záporoží, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Potěrjannoje sčastě (TV film)
Seks i ničoho osobistoho
2017 Divocí holubi
Doktor Sčastě
2016 Bestseller po ljubvi (TV film)
Bremenskije razbojniki
Foto na nědobruju pamjať (TV film)
Ot jakby (TV film)
2015 ...a jitra jsou zde tichá
Ličnyj intěres (TV film)
Plochaja sosedka (TV film)
2014 Lermontov (TV film)
Ujezdnaja drama (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Domopravitěl (TV film)
Foto na dokumenty (TV film)
Idealnoje ubijstvo
Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
Plennica (TV film)
Vaňka (TV film)
Žizň posle žizni (TV film)
2012 Iščitě mamu (TV film)
Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
Mečty iz plastilina (TV film)
Millioner (TV film)
Něvesta mojego druga (TV film)
Otdam ženu v chorošije ruki (TV film)
Pod pricelom ljubvi (TV film)
Poslednjaja rol Rity (TV film)
Roza proščalnych vetrov (TV film)
Sem Ja (TV film)
Solncevorot (TV film)
Udača naprokat (TV film)
2011 Antisnajper (TV film)
Arifmetika podlosti (TV film)
Dva bileta v Veněciju (TV film)
Děd (TV film)
Ljubov na dva poljusa (TV film)
Oduvančik (TV film)
2010 Mama naprokat (TV film)
Prjačsja!
Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
Vremja sčasťa 2 (TV film)
2009 Bomžicha 2 (TV film)
Děň zavisimosti
Krasnyj lotos
Něskolko prizračnych dněj
Pobeditěl (TV film)
Polzet zmeja
Ten štastlivec
Čužije duši (TV film)
Žizň na dvoich
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
Aferisty (TV film)
Agentstvo "Mečta" (TV film)
Arfa dlja ljubimoj (TV film)
Belyj parovoz (TV film)
Bezumnyj nojabr
Bomžicha (TV film)
Dom milyj dom! (TV film)
Drugoje lico (TV film)
Děduška v podarok
Děngi dlja dočeri (TV film)
Foto mojej děvuški (TV film)
Glupaja zvezda (TV film)
Isčeznovenije (TV film)
Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
K nebeským výšinám
Karasi (TV film)
Maša i more (TV film)
Mim Bim, ili Čužaja žizň
My stranno vstretilis (TV film)
Ně toropi ljubov! (TV film)
Osennij vals
Ot tjurmy i ot sumy (TV film)
Papa naprokat
Papírový voják
Pravo na Naděždu
Priletil vdrug volšebnik
Pro Ljubov (TV film)
Pugovica (TV film)
Sjurpriz
Spjaščij i krasavica (TV film)
Sčastlivogo puti (TV film)
Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
Učitěl muzyki (TV film)
Učitěl v zakoně (TV film)
Vopreki zdravomu smyslu (TV film)
Vremja grechov
Vremja sčasťa (TV film)
Zachodi - ně bojsja, vychodi - ně plač
Zoluška.ru
Černoje platě (TV film)
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 God Zolotoj rybki
Grechi naši (TV film)
Idealnaja žena (TV film)
Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)
Kanikuly ljubvi (TV film)
Krizis Very (TV film)
Labirinty ljubvi (TV film)
Lera (TV film)
Ljubimyj po najmu (TV film)
Ljubov odna (TV film)
Ljubov pod nadzorom (TV film)
Moja mama - Sněguročka!
Nikogda ně zabudu těbja! (TV film)
Prezumpcija viny
Psichopatka (TV film)
Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
Repetitor
Sestrenka (TV film)
Sidelka
Tretij lišnij
Ty vsegda budeš so mnoj? (TV film)
Udačnyj obmen (TV film)
Uroki obolščenija
Večerňaja skazka
Vnězemnoj
Vse dolžny umereť
Zdravstvujtě, Vam!
Znak sudby (TV film)
2006 Professor v zakoně (TV film)
Strannoje Roždestvo (TV film)
Tri muškeťora
2004 Igry vzroslych děvoček (TV film)
Soročinskaja jarmarka
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
Za dvumja zajcami (TV film)
2002 Zoluška (TV film)

TV seriály

2019 Skaži pravdu (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
2017 Domochozjain (TV seriál)
Gorničnaja (TV seriál)
Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Protivostojanije (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Specy (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Suďba naprokat (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
Svoj čužoj syn (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Dudočka krysolova (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Maestro (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Igra s ogňom (TV seriál)
Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Minus odin (TV seriál)
Otpusk po raněniju (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Plata po sčetčiku (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Charli (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Kult (TV seriál)
Legalnyj doping (TV seriál)
Ljubov za ljubov (TV seriál)
More po koleno (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Polet babočki (TV seriál)
Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Bez sroka davnosti (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Mama-detektiv (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Amanda O (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Nanoljubov (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Bratany (TV seriál)
Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Kaplja sveta (TV seriál)
Kotovskij (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Osennije cvety (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu těti (TV seriál)
Načať snačala. Marta (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Děrži meňa krepče (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
Kogda jeje sovsem ně žděš (TV seriál)
Něodinokije (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Za vse těbja blagodarju (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kronštadt 1921 (TV seriál)
2013 Romanovy (TV seriál)
2012 1812 (TV seriál)
2011 Otkrytyj kosmos (TV seriál)
2010 Sovětská bouře: 2. světová válka na východě (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace