foto

Loanne Bishop

  • nar. 10.11.1955 (62 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tiger Orange
2013 Don Jon
2004 Spectres
1997 Sběratel polibků
1995 Tři přání
1993 Kalifornie
1991 Dítě nevěsty (TV film)
False Arrest (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)

TV seriály

2017 Get Shorty (TV seriál)
Grace Under Pressure (S01E07)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Volební zvrat (S03E06)
2013 101 Ways to Get Rejected (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Přísaha (S05E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Suplentka (S02E07)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E05)
2003 Dragnet (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Tělo (S05E16)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace