foto

Michael Feinstein

  • nar. 7.9.1956 (62 let)
    Columbus, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Sama na lásku (TV film)
1994 A co když je to láska? (TV film)
Broadway at the Hollywood Bowl (TV film)
1989 Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)

TV seriály

2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
But Not for Me (S01E05)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)

Dokumentární

2018 Gershwin - americký vzor (TV film)
2014 Outrageous Sophie Tucker, The
2001 Příběh pop music (TV seriál)
1999 Get Bruce
1995 Golden Anniversary (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1994 In a New Light '94 (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Vicki! (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace