foto

Igor Ščerbakov

  • nar. 2.4.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
Chrani těbja ljubov moja (TV film)
Novogodnij passažir (TV film)
2016 Kuzněc mojego sčasťa (TV film)
Moroz po kože
Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
Pocelujev most
2015 Rabota nad ošibkami (TV film)
V těsnotě, da ně v obidě (TV film)
2014 Ja ně smogu těbja zabyť (TV film)
Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2013 Ja budu rjadom
Ljubov iz probirki (TV film)
Moj belyj i pušistyj
Odnaždy prestupiv čertu (TV film)
Prostaja děvčonka (TV film)
S čistogo lista (TV film)
2012 Ja jego slepila (TV film)
Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Otěl dlja Zoluški (TV film)
Petrovič (TV film)
Pover, vsjo budět chorošo... (TV film)
Prodajotsja koška (TV film)
Zolotyje nožnicy (TV film)
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)
2010 Škola proživanija (TV film)
2005 Vremja sobirať kamni
2002 Zoluška v sapogach (TV film)

TV seriály

2017 Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Istina v vině 2 (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
Ukraděnnoje sčastě (TV seriál)
2015 Istina v vině (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2014 Drugaja semja (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Verni meňa (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
Čužaja ženščina (TV seriál)
2012 Děrevenskaja istorija (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Chrani těbja ljubov moja (TV film)
Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
Nikomu ně govori (TV film)

TV seriály

2017 Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
Sčastlivaja žizň Xenii (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Petrovič (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)

TV seriály

2011 Jarosť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky