foto

Nikita Moisejev

  • nar. 28.5.1981 (38 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Eternity
Když padají stromy
2017 Storožova zastava
2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)
Oduvančik (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)

TV seriály

2017 Vůně zločinu (TV seriál)
Konečné řešení (S03E08)
Pianista (S03E07)
Druhý otec (S03E06)
další epizody (8)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Obvinění (S02E08)
Napodobitel (S02E07)
Elitní zabijáci (S02E06)
další epizody (8)
2013 Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedná hra (S01E08)
Válka zločinců (S01E07)
Únos (S01E06)
další epizody (8)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
2009 Lovuška (TV seriál)

Dokumentární

2019 Braty po zbroi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky