foto

Hiroši Abe

  • nar. 22.6.1964 (53 let)
    Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inori no maku ga oriru toki
Kita no Sakuramori
2017 Kúkai
Umibe no Ria
2016 Everest: Kamigami no Itadaki
Koisaika Mijamoto
Po bouři
Šippú rondo
2015 Hero: Special (TV film)
Ichiban Densha ga Hashitta (TV film)
2014 Fushigi na misaki no monogatari
Terumae romae II
Trick Movie: The Last Stage, The
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
Zakuro zaka no adauči
2013 Tsuya no yoru
2012 Karasu no Oyayubi
Kirin no tsubasa: Gekijouban Shinzanmono
Thermae Romae
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Bokutachi wa sekai o kaeru koto ga dekinai. But, we wanna build a school in Cambodia.
Kiseki
Memories Corner
Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
Shiawase no Kiiroi Hankachi (TV film)
Sutekina kanashibari
Tengoku kara no êru
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Šikeidai erebétá
2009 General Rouge no gaisen
2008 Ano Senso wa Nan Datta no ka (TV film)
Aoi tori
Aruitemo aruitemo
Duch boje
Chīmu bachisuta no eikō
Kakushi toride no san akunin - The last princess
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Toki den
Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2007 Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki
Densen uta
Hero
Jigyaku no uta
Mórjó no hako
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raōden - Gekitō no shō
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
Taitei no ken
Tengoku to jigoku (TV film)
2006 Ajiantamu Buru
Baruto no gakuen
Haruka naru Yakusoku (TV film)
Hero (TV film)
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
Torikku gekidžóban 2
2005 Hasami otoko
Chichi ga Kita Michi (TV film)
Kidan
Kūchū buranko (TV film)
Trick Shinsaku Special (TV film)
Ubume no natsu
2004 Amemasu no kawa
Blackjack ni Yoroshiku - namida no ganbyōtō-hen (TV film)
Hana to Arisu
Koibito wa sniper: Gekidžóban
Survive Style 5+
2003 Kantoku kansen
2002 Trick: The Movie
2001 Či no sú učú
Puratonikku sekusu
Rush!
2000 Hakkyousuru kuchibiru
Shiawase kazoku keikaku
Zabijáci z Tokia
1999 Gojira ni-sen mireniamu
1998 Furenchi doressingu
Nemuri Kjóširó (TV film)
Pro Golfer Oribê Kinjirô 5
1997 Tao no tsuki
1996 Bara hoteru
Kaze no katami
Pro Golfer Oribê Kinjirô 4
Sanctuary: The Movie
1995 Hitodenashi no koi
Hito de naši no koi
Pro Golfer Oribê Kinjirô 3
1994 Jamato Takeru
Pro Golfer Oribê Kinjirô 2
Rampo
1993 Pro Golfer Oribê Kinjirô
1992 Čiroru no banka (TV film)
1990 A Xiu Luo
1989 Yawara!
1987 Haikara-san ga tóru
Chocolate 2

TV seriály

2016 Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
2015 Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
2012 Going My Home (TV seriál)
2010 Šinzanmono (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
2006 Kekkon Dekinai Otoko (TV seriál)
2005 Onna no ičidaiki (TV seriál)
Yoshitsune (TV seriál)
ドラゴン桜 (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
Tóbóša (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Egao no hósoku (TV seriál)
Musashi (TV seriál)
Saigo no Bengonin (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Mai ritoru shefu (TV seriál)
Majonaka no ame (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
Wedding Planner (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Dekičatta kekkon (TV seriál)
Hero (TV seriál)
Mukaši no otoko (TV seriál)
2000 Jaša (TV seriál)
Kamisama no itazura (TV seriál)
Trick (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Omizu no hanamiči (TV seriál)
Shuumatsukon (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
Change (TV seriál)
News no onna (TV seriál)
1997 Bancha mo Debana (TV seriál)
Narita Rikon (TV seriál)
1995 June Bride (TV seriál)

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2013 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace