foto

Jana Sobolevskaja

  • nar. 1.8.1980 (38 let)
    Doněck, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gorod-zad
2013 Plennica (TV film)
2012 Něvesta mojego druga (TV film)
Pod pricelom ljubvi (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)

TV seriály

2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Dve žizni (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace