foto

Gabriel Luna

  • nar. 5.12.1982 (37 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hala
Terminátor: Temný osud
2016 Hraniční kontrola
2015 Gravy
Všechno, co mám
2014 Balls Out
2012 Spring Eddy
2011 Bernie
2010 Dance with the One
Temple Grandinová (TV film)
2005 Fall to Grace

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
Chapter Three (E03)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
World's End (S04E22)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Eddie & the Empire State of Mind (S02E03)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
Deals with Our Devils (S04E07)
The Good Samaritan (S04E06)
další epizody (7)
2015 Wicked City (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Všechno k zemi (S02E04)
Snad zítra (S02E03)
2014 Matador (TV seriál)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Duchové (S02E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pád (S04E24)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
V prachu (S03E10)

Dokumentární

2020 The Beast: When Eddie Met Arnie

Host

TV pořady

2019 A Little Late with Lilly Singh (TV pořad)