foto

Gabriel Luna

  • nar. 5.12.1982 (36 let)
    Austin, Texas, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál) (2013)

    - Důvodem, proč je ve 4. sérii změna hlavního představitele Ghost Ridera je ten, že společnost Marvel nechce opakovat vznik a původ (reboot) hrdinů, kterým již věnovali vlastní film o jejich původu. Namísto Johnnyho Blaze, kterého ve filmu od Marvelu Ghost Rider (2007) představil Nicolas Cage, tak vznikla nová postava Roberta Reyese (Gabriel Luna), který nezískal své schopnosti od Mephysta, nýbrž od satana z Los Angeles. (homer91)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hala
Terminátor: Temný osud
2016 Hraniční kontrola
2015 Gravy
Všechno, co mám
2014 Balls Out
2012 Spring Eddy
2011 Bernie
2010 Dance with the One
Temple Grandinová (TV film)
2005 Fall to Grace

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
World's End (S04E22)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
Deals with Our Devils (S04E07)
The Good Samaritan (S04E06)
další epizody (7)
2015 Wicked City (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Všechno k zemi (S02E04)
Snad zítra (S02E03)
2014 Matador (TV seriál)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Duchové (S02E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pád (S04E24)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
V prachu (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace