foto

Claudette Nevins

  • nar. 10.4.1937 (82 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Samá chvála
1999 Aladdin and the Adventure of All Time
1998 Star Trek IX: Vzpoura
1996 Náhradní matka
Polibek vdovy (TV film)
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
1991 Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Mrtvé ticho (TV film)
Noci s nepřítelem
1987 Jake's M.O.
1985 Rebel z mé školy
There Were Times, Dear (TV film)
1983 Over Here, Mr. President
1982 American Adventure, The
Don't Go to Sleep (TV film)
Dělej, co umíš (TV film)
1981 ...All the Marbles
Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
1978 More Than Friends (TV film)
1977 Possessed, The (TV film)
1976 The Dark Side of Innocence (TV film)
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Madam Sundance (TV film)
1961 The Mask

TV seriály

2004 JAG (TV seriál)
Čtyřprocentní řešení (S10E10)
Sbohem a šáteček: část 2 (S10E01)
2003 JAG (TV seriál)
Právníci, zbraně a peníze (S08E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Webbovy triky (S04E14)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Večírek (S02E04)
1997 JAG (TV seriál)
Přízrak (S02E07)
Utajení (S02E02)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Oheň v břiše (S02E19)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Civil Wars (TV seriál)
Teech (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Free Spirit (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Snoops (TV seriál)
1988 Just in Time (TV seriál)
Trial and Error (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Lime Street (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Testimony of Evil (Dead Men Don't Laugh) (E06)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Lazarus Syndrome, The (TV seriál)
Married: The First Year (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Shirley (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pan a paní Kdo? (S08E09)
1978 Dallas (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Family (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Return to the Planet of the Apes (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace