foto

Elaine Giftos

  • nar. 24.1.1945 (74 let)
    Pittsfield, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mars and Beyond
1995 Záhady těla
1987 Trouble with Dick, The
1984 Andílek
1983 Venice Medical (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
1981 Chci jen syna
Through the Magic Pyramid (TV film)
1979 Breaking Up Is Hard to Do (TV film)
1977 Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1975 Secret Night Caller, The (TV film)
1974 The Wrestler
1972 No Drums, No Bugles
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1970 Plyn
The Student Nurses
Za jasného dne uvidíš navždy

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Zakázané ovoce (S01E16)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Comeback na Broadway (S01E12)
Knight Rider (TV seriál)
Vrah na míru (S03E11)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky