foto

Mija Aleksic

  • nar. 26.9.1923
    Gornja Crnuca, Moravica, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 12.3.1995 (71 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tango argentino
1988 Tesna koža 3
1984 Klamné léto '68
1983 Covek sa cetiri noge
Uvoz izvoz (TV film)
1982 Maratonci trce pocasni krug
1981 Miluj, miluj, ale neztrácej hlavu
1980 Čekatel na životní příležitost
1978 Obraz uz obraz: Novogodisnji special (TV film)
1977 Beštije
1976 Momcine (TV film)
1975 Pavle Pavlović
1974 Užicka Republika
Vlast (TV film)
1973 Kucevlasnik i palikuca (TV film)
1971 Nesalomivi (TV film)
Úloha mé rodiny ve světové revoluci
1970 Biciklisti
Farsa o Patlenu (TV film)
Ubistvo na svirep i podmukao nacin i iz niskih pobuda
1969 Brzy bude konec světa
Krcma na glavnom drumu (TV film)
Krvava bajka
Mesecev izlazak (TV film)
Podvala (TV film)
U senci klisure (TV film)
1968 Bekstvo (TV film)
Poledne
Prava adresa (TV film)
Pusti snovi
Quo vadis Zivorade
Sirota Marija
1967 Bokseri idu u raj
Buducnost sveta (TV film)
Jelena Cetkovic (TV film)
Jitro
Malí vojáci
Nož
Nákupčí peří
1966 Pre rata
Sen
Sretni umiru dvaput
1965 Doci i ostati
Dívka
Mrtvima ulaz zabranjen
Oddíl 7 neodpovídá
1964 Na mesto, gradjanine Pokorni!
Narodni poslanik
Ofsajd (TV film)
Čovek iz hrastove šume
1963 Dva presudna dana (TV film)
Muskarci
1962 Dr
Sejdeme se večer
1961 Eci, pec, pec
Leto je krivo za sve
Nema malih bogova
Pedagoska bajka
Prvi gradjanin male varosi
Štěstí v aktovce
1960 Bolje je umeti
Drug predsednik centarfor
Ljubav i moda
Ostrvo mira (TV film)
Ozaloscena porodica (TV film)
1959 Dundo maroje (TV film)
1958 Gospodja ministarka
Jedini izlaz
Pogon B
Te noci
1956 U mrezi
1953 Opstinsko dete
1950 Muva

TV seriály

1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
1987 Bolji zivot (TV seriál)
Deco, pevajte sa nama (TV seriál)
1984 Ubi ili poljubi (TV seriál)
1982 Doktorka na selu (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
Užicka Republika (TV seriál)
1975 Vaga za tacno merenje (TV seriál)
1972 Dva kapitena (TV seriál)
Obraz uz obraz (TV seriál)
1971 Ceo zivot za godinu dana (TV seriál)
Diplomci (TV seriál)
1970 Cu, ces, ce (TV seriál)
Deset zapovesti (TV seriál)
1969 Rodjaci (TV seriál)
1968 Maksim naseg doba (TV seriál)
Mija sou (TV seriál)
Samci (TV seriál)
1967 Probisvet (TV seriál)
1965 Licem u nalicje (TV seriál)
1964 Ogledalo gradjanina Pokornog (TV seriál)
1961 Na tajnom kanalu (TV seriál)
1959 Servisna stanica (TV seriál)

Dokumentární

1994 Vreme televizije (TV seriál)
1989 Smehotvorci (TV seriál)
1974 Vece sa glumcem (TV seriál)
1972 Smeh sa scene: Narodno pozoriste (TV film)

TV pořady

1967 Zabavlja vas Mija Aleksic (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace