foto

Mija Aleksič

  • nar. 26.9.1923
    Gornja Crnuca, Moravica, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 12.3.1995 (71 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tango argentino
1988 Tesna koža 3
1984 Klamné léto '68
1983 Uvoz izvoz (TV film)
Čovek sa četiri noge
1982 Maratonci trče počasni krug
1981 Miluj, miluj, ale neztrácej hlavu
1980 Čekatel na životní příležitost
1978 Obraz uz obraz: Novogodišnji special (TV film)
1977 Beštije
1976 Momcine (TV film)
1975 Pavle Pavlović
1974 Užicka Republika
Vlast (TV film)
1973 Kućevlasnik i palikuća (TV film)
1971 Nesalomivi (TV film)
Úloha mé rodiny ve světové revoluci
1970 Biciklisti
Farsa o Patlenu (TV film)
Ubistvo na svirep i podmukao način i iz niskih pobuda
1969 Brzy bude konec světa
Krvava bajka
Krčma na glavnom drumu (TV film)
Mesecev izlazak (TV film)
Podvala (TV film)
U senci klisure (TV film)
1968 Bekstvo (TV film)
Poledne
Prava adresa (TV film)
Pusti snovi
Quo vadis Živorade
Sirota Marija
1967 Bokseri idu u raj
Budućnost sveta (TV film)
Jelena Cetkovic (TV film)
Jitro
Malí vojáci
Nož
Nákupčí peří
1966 Pre rata
Sen
Sretni umiru dvaput
1965 Doći i ostati
Dívka
Mrtvima ulaz zabranjen
Oddíl 7 neodpovídá
1964 Na mesto, građanine Pokorni!
Narodni poslanik
Ofsajd (TV film)
Čovek iz hrastove šume
1963 Dva presudna dana (TV film)
Muškarci
1962 Dr
Sejdeme se večer
1961 Eci, pec, pec
Leto je krivo za sve
Nema malih bogova
Pedagoska bajka
Prvi građanin male varoši
Štěstí v aktovce
1960 Bolje je umeti
Drug predsednik centarfor
Ljubav i moda
Ostrvo mira (TV film)
Ožalošćena porodica (TV film)
1959 Dundo maroje (TV film)
1958 Gospođa ministarka
Jedini izlaz
Pogon B
Te noći
1956 U mreži
1953 Opštinsko dete
1950 Muva

TV seriály

1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
Deco, pevajte sa nama (TV seriál)
1984 Ubi ili poljubi (TV seriál)
1982 Doktorka na selu (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
Užicka Republika (TV seriál)
1975 Vaga za tačno merenje (TV seriál)
1972 Dva kapitena (TV seriál)
Obraz uz obraz (TV seriál)
1971 Ceo život za godinu dana (TV seriál)
Diplomci (TV seriál)
1970 Deset zapovesti (TV seriál)
Ću, ćeš, će (TV seriál)
1969 Rođaci (TV seriál)
1968 Maksim našeg doba (TV seriál)
Mija sou (TV seriál)
Samci (TV seriál)
1967 Probisvet (TV seriál)
1965 Licem u naličje (TV seriál)
1964 Ogledalo građanina Pokornog (TV seriál)
1961 Na tajnom kanalu (TV seriál)
1959 Servisna stanica (TV seriál)

Dokumentární

1994 Vreme televizije (TV seriál)
1989 Smehotvorci (TV seriál)
1974 Vece sa glumcem (TV seriál)
1972 Smeh sa scene: Narodno pozorište (TV film)

Host

TV pořady

1967 Zabavlja vas Mija Aleksić (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace