foto

Andrej Fadějev

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)

TV seriály

2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sosed (S02E13)
Bonni i Klajd (S02E08)
2011 Lesnik (TV seriál)
Jeti (S01E21)
Echo vojny (S01E20)
Joločki (S01E18)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Koroleva priiska "Sčastlivyj" (S02E05)
Vysokoje iskusstvo (S01E07)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Posledňaja ljubov kapitana (S03E08)
další epizody (6)
2010 Pobeg (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky