foto

István Kovács

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Obléhání (studentský film)
2016 Szürke senkik (TV film)
2015 Bojovnice (studentský film)
2014 Hrubý střih (studentský film)

Dokumentární

2016 Asszonyok lázadása

Producentská filmografie

Filmy

2018 Obléhání (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Asszonyok lázadása - vyp.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Asszonyok lázadása

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace