foto

Jaroslava Segal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Plennica (TV film)

TV seriály

2018 Drugaja ja (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
2013 Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace