foto

Lewis Arquette

  • nar. 14.12.1935
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 10.2.2001 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Šílenci na prknech
2000 Hromy a blesky
Malý Nicky - Satan Junior
Nejlepší show
1998 Alarm
Málem hrdinové
Soumrak
1997 Podivná hra (TV film)
River Made to Drown In
Vetřelec 007
Vřískot 2
1996 Fox Hunt
Kiss & Tell
Malý detektiv
Měsíc nad pouští
Čekání na Guffmana
1995 Divoká hra
Stuart Saves His Family
1994 Flintstones: Wacky Inventions, The
Sleep with Me
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Pozor, obří žena! (TV film)
Zkažená krev (TV film)
1992 Dvojitý úder
Let's Kill All the Lawyers
Ztracené dítě (TV film)
1991 Rock 'n' Roll High School Forever
Velká sázka
1990 Kniha lásky
Syngenor
Tom a Jerry Kids: Jerry a fazole
Tom a Jerry Kids: Tom a malá myška
Tom a Jerry Kids: Tom chůvou
Tom a Jerry Kids: Zdá se mi o sýru
Tom a Jerry kids: Lúpežníci
Tom a Jerry kids: S.O.S. ninja
1989 Chrome Hearts
Dům 3
Tango a Cash
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
Báječná dovolená
Dance 'Til Dawn (TV film)
Kšeft za všechny prachy
My First Love (TV film)
1986 Jen mezi přáteli
Nejsem pro blázny
Šek je na poště
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1983 Off the Wall
Prime Times (TV film)
1980 Loose Shoes
Pray TV
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 Čínský syndrom
1978 Rescue from Gilligan's Island (TV film)
Ruby and Oswald (TV film)

TV seriály

1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1996 Hypernauts (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Point of No Return (S03E09)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1991 Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Alfova show: část 2. (S03E05)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Kde je šéf (S01E12)
Alf (TV seriál)
Vydařený večer (S02E06)
1985 Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
Rocky Road (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Dokumentární

2007 Alexis Arquette: She's My Brother

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Prime Times (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace