foto

Ellen Gerstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Venom
2016 Control: A Love Story
2015 Come Away With Me
2014 Bez úniku
2010 Treasure of the Black Jaguar
2005 Zlom vaz
2004 You Are So Going to Hell!
2001 James Dean (TV film)
2000 Boys Life 3
1999 Annie (TV film)
1998 Napiš si svou smrt
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
1993 There Was a Little Boy (TV film)
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
1988 Daddy's Boys
1987 Emanon
Můj ďábelský milenec
1986 The Education of Allison Tate
1984 Body Rock
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Sexuální potěšení
1983 I'm Going to Be Famous
1981 Stát se opicí
1980 Bláznivá cesta
1978 Jokes My Folks Never Told Me
The Billion Dollar Hobo

TV seriály

2018 Hotel Du Loone (TV seriál)
Liza on Demand (TV seriál)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Shameless (TV seriál)
The Helpful Gallaghers (S03E04)
2012 Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Fallout (S04E07)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2002 Přátelé (TV seriál)
Chlap s chutí do života (S08E18)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stakeout (S01E02)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Come Away With Me

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Waiting for Ronald

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace