foto

William Ash

  • nar. 13.1.1977 (42 let)
    Chadderton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Habit
2013 The Last Witch (TV film)
2011 Lapland (TV film)
2008 Umlčeni
2007 Až do smrti
2006 Magnolia (TV film)
Příběhy ztracených duší
2005 Sen noci svatojánské (TV film)
2004 Standing Room Only
2002 Nicholas Nickleby
Tátova holka (TV film)
2000 Mambo
1999 Fanny and Elvis
Všichni královi vojáci (TV film)
1998 Anorak of Fire (TV film)
1996 The Bare Necessities (TV film)
1993 Pršící kameny
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)

TV seriály

2018 Wanderlust (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 The Loch (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Znamení zlomeného meče (S03E04)
Smrt v ráji (TV seriál)
Until Death Do You Part (S04E04)
2013 Great Night Out (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Undermined (S03E06)
2007 Pán času (TV seriál)
42 minut (S03E07)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
2002 Having It Off (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)
Born to Run (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
Making Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace