foto

Vasilij Sikačinskij

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Plochaja sosedka (TV film)
2013 Žízeň
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2011 Žažda (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2009 Samyj lučšij film 2
Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Potseluy ne dlya pressy
2007 Děň vyborov
2002 O'Key
1993 Choču v Ameriku

TV seriály

2020 Akvamarin (TV seriál)
2016 Děduška (TV seriál)
Svodnyje sjostry (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vendětta (E11)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Smertělnaja igra (E09)
další epizody (5)
2011 Jarosť (TV seriál)
Vystrel v parke (E06)
Vněštatnyj sotrudnik (E05)
Posledňaja schvatka (E04)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
2001 Fatalisty (TV seriál)
Konferencija maňjakov (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 O'Key

TV seriály

2016 Zabytaja ženščina (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky