foto

David E. Kelley

  • nar. 4.4.1956 (64 let)
    Waterville, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

Filmy

2010 Legally Mad (TV film)

TV seriály

2020 Mělas to vědět (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
The Big Sky (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Goliath (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2019 Mr. Mercedes (TV seriál)
Burning Man (S03E10)
Crunch Time (S03E09)
Mommy Deadest (S03E08)
další epizody (10)
Sedmilhářky (TV seriál)
Chci vědět (S02E07)
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05)
další epizody (7)
Goliath (TV seriál)
Joy Division (S03E08)
Conscious Uncoupling (S03E07)
Fer-De-Lance (S03E06)
další epizody (8)
2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
Walk Like a Man (S02E09)
Nobody Puts Brady in a Crestmore (S02E08)
další epizody (10)
Goliath (TV seriál)
Tongue Tied (S02E08)
Diablo Verde (S02E07)
Two Cinderellas (S02E06)
další epizody (8)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
The Lighthouse (E22)
The Monster (E21)
Love Sucks (E20)
další epizody (11)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Nic není tak jasné, jak se na první pohled zdá (E09)
Pravda či následky (E08)
další epizody (10)
The Crazy Ones (TV seriál)
The Intern (E11)
Models Love Magic (E10)
Sixteen-Inch Softball (E09)
další epizody (11)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Vzhůru a kupředu (S02E22)
Celá pravda (S02E21)
Třídní boj (S02E20)
další epizody (12)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Purpurová srdce (S02E10)
Problém v hlavě (S02E09)
Šílenství (S02E08)
další epizody (22)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Made in China (S05E12)
Juiced (S05E11)
další epizody (23)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Bostonské trhání testů (S04E09)
Shoda náhod (S04E08)
další epizody (24)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
další epizody (27)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Zmizel (S02E09)
Tlustej zadek (S02E08)
další epizody (17)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Žoldáci (S01E10)
Vyšší princip (S01E09)
Mlčeti zlato (S01E08)
další epizody (10)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E15)
Chapter Eighty (S04E14)
Chapter Seventy-Nine (S04E13)
další epizody (5)
Advokáti (TV seriál)
Adjourned (S08E22)
New Hoods on the Block (S08E21)
Comings and Goings (S08E20)
další epizody (12)
2003 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seventy-Six (S04E10)
Chapter Seventy-Five (S04E09)
Chapter Seventy-Four (S04E08)
další epizody (24)
Advokáti (TV seriál)
Equal Justice (S08E10)
Victims' Rights (S08E09)
Concealing Evidence (S08E08)
další epizody (22)
2002 Girls Club (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Fifty-Two (S03E08)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
další epizody (23)
Advokáti (TV seriál)
Silent Partners (S07E10)
The Good Fight (S07E09)
Bad to Worse (S07E08)
další epizody (23)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Už žádných obětí pro lásku (S05E20)
další epizody (15)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
další epizody (21)
Advokáti (TV seriál)
Inter Arma Silent Leges (S06E09)
Dangerous Liaisons (S06E08)
Suffer the Little Children (S06E07)
další epizody (21)
Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
další epizody (22)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
další epizody (8)
Advokáti (TV seriál)
Friends and Ex-Lovers (S05E10)
The Deal (S05E09)
Mr. Hinks Goes to Town (S05E08)
další epizody (22)
Ally McBealová (TV seriál)
Santa Claus (S04E08)
Láska o prázdninách (S04E07)
Vánoce přicházejí (S04E06)
další epizody (21)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)
Everybody's Special at Chicago Hope (S06E21)
Thoughts of You (S06E20)
další epizody (13)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Day in Court (S04E10)
Bay of Pigs (S04E09)
Committed (S04E08)
další epizody (23)
Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Změna je život (S03E06)
další epizody (21)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
The Heart to Heart (S06E08)
White Rabbit (S06E07)
další epizody (22)
1998 Advokáti (TV seriál)
Love & Honor (S03E10)
State of Mind (S03E09)
Swearing In (S03E08)
další epizody (25)
Ally McBealová (TV seriál)
Vánoční nálada (S02E10)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
Co kdyby... (S02E08)
další epizody (22)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Tantric Turkey (S05E09)
další epizody (24)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Civil Right (S02E13)
Race with the Devil (S02E12)
Hide and Seek (S02E11)
další epizody (19)
Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
Buď světu andělem (S01E10)
Drsný vtip (S01E09)
další epizody (11)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
All in the Family (S04E10)
Cabin Fever (S04E09)
další epizody (26)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Mummy Dearest (S03E11)
V-Fibbing (S03E10)
Divided Loyalty (S03E09)
další epizody (23)
Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Forget Selma (S04E20)
další epizody (13)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
The Ethics of Hope (S02E10)
Stand (S02E09)
další epizody (25)
Picket Fences (TV seriál)
This Little Piggy (S04E09)
Witness for the Prosecution (S04E08)
Down the Tubes (S04E07)
další epizody (21)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
Shutt Down (S01E06)
další epizody (8)
Picket Fences (TV seriál)
Away in the Manger (S03E10)
For Whom the Wind Blows (S03E09)
May It Please the Court (S03E08)
další epizody (23)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Blue Christmas (S02E09)
Strangers (S02E08)
Cross Examination (S02E07)
další epizody (19)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
What Makes Doogie Run (S04E22)
Eleven Angry People... and Vinnie (S04E21)
Dorky Housecall, M.D. (S04E20)
další epizody (9)
1992 Picket Fences (TV seriál)
High Tidings (S01E12)
Pageantry (S01E11)
The Snake Lady (S01E10)
další epizody (12)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Roommate with a View (S04E13)
The Mother of All Fishing Trips (S04E12)
Will the Real Dr. Howser Please Stand Up (S04E11)
další epizody (25)
1991 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
It's a Wonderful Laugh (S03E12)
Truth and Consequences (S03E11)
Doogiesomething (S03E10)
další epizody (24)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
A Woman Too Far (S02E13)
TV or Not TV (S02E12)
Oh Very Young (S02E11)
další epizody (26)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
Every Dog Has His Doogie (S01E12)
Tonight's the Night (S01E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Wonder Woman (TV film)
2010 Legally Mad (TV film)
2008 Life on Mars (TV film)
2007 Jezero 2 (TV film)
1999 Jezero
Mystery, Aljaška
1996 Nezvaný host
1987 From the Hip

TV seriály

2020 The Big Sky (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Mr. Mercedes (TV seriál)
Burning Man (S03E10)
Crunch Time (S03E09)
Mommy Deadest (S03E08)
další epizody (10)
Sedmilhářky (TV seriál)
Chci vědět (S02E07)
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05)
další epizody (7)
2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
Walk Like a Man (S02E09)
Let's Go Roaming (S02E02)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
On Your Mark (S01E02)
Pilot (S01E01)
Sedmilhářky (TV seriál)
Někdo je mrtvý (S01E01)
2016 Goliath (TV seriál)
Citizens United (S01E08)
Beauty and the Beast (S01E07)
Game On (S01E03)
další epizody (5)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
Dead and Improved (E15)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Nic není tak jasné, jak se na první pohled zdá (E09)
Pravda či následky (E08)
další epizody (10)
The Crazy Ones (TV seriál)
Pilot (E01)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Vzhůru a kupředu (S02E22)
Celá pravda (S02E21)
Muziko, hraj (S02E19)
další epizody (10)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Problém v hlavě (S02E09)
Americké děvče (S02E07)
Odveta (S02E06)
další epizody (20)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
Made in China (S05E12)
Juiced (S05E11)
další epizody (23)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Bostonské trhání testů (S04E09)
Shoda náhod (S04E08)
další epizody (20)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
další epizody (13)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Zmizel (S02E09)
Upřímně, šíleně, hluboce (S02E07)
další epizody (15)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Žoldáci (S01E10)
Mlčeti zlato (S01E08)
Oko za oko (S01E05)
další epizody (7)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Six (S03E02)
Chapter Forty-Four (S02E22)
Chapter Forty-Three (S02E21)
další epizody (10)
Advokáti (TV seriál)
The Verdict (S06E22)
This Pud's for You (S06E21)
Evil/Doers (S06E20)
další epizody (6)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Už žádných obětí pro lásku (S05E20)
další epizody (14)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
další epizody (19)
Advokáti (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S06E08)
Honor Code (S06E06)
Killing Time (S06E02)
další epizody (14)
Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
další epizody (22)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
další epizody (8)
Advokáti (TV seriál)
Friends and Ex-Lovers (S05E10)
The Deal (S05E09)
Mr. Hinks Goes to Town (S05E08)
další epizody (21)
Ally McBealová (TV seriál)
Santa Claus (S04E08)
Láska o prázdninách (S04E07)
Vánoce přicházejí (S04E06)
další epizody (21)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Miller Time (S06E19)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Day in Court (S04E10)
Bay of Pigs (S04E09)
Committed (S04E08)
další epizody (21)
Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Změna je život (S03E06)
další epizody (21)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Team Play (S06E01)
Curing Cancer (S05E24)
1998 Advokáti (TV seriál)
Love & Honor (S03E10)
State of Mind (S03E09)
Swearing In (S03E08)
další epizody (25)
Ally McBealová (TV seriál)
Vánoční nálada (S02E10)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
Co kdyby... (S02E08)
další epizody (22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Race with the Devil (S02E12)
Hide and Seek (S02E11)
Search and Seizure (S02E07)
další epizody (14)
Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
Buď světu andělem (S01E10)
Drsný vtip (S01E09)
další epizody (11)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Transplanted Affection (S02E12)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ethics of Hope (S02E10)
Leave of Absence (S02E08)
From Soup to Nuts (S02E07)
další epizody (16)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
With the Greatest of Ease (S01E04)
Food Chains (S01E03)
Over the Rainbow (S01E02)
další epizody (4)
Picket Fences (TV seriál)
Rebels with Causes (S03E07)
The Bus Stops Here (S03E03)
Squatter's Rights (S02E17)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Dairy Queen (S02E06)
1992 Picket Fences (TV seriál)
The Green Bay Chopper (S01E02)
Pilot (S01E01)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
A Stitch Called Wanda (S01E03)
Pilot (S01E01)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Jezero

Herecká filmografie

Host

Fanoušci tvůrce