foto

Michail Pšeničnyj

  • nar. 5.8.1989 (31 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Byvšije
2018 Vlašský oříšek
2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2016 Moj čužoj rebenok
2014 Trubač
2013 Paradžanov
2012 Něvesta mojego druga (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
2002 Kukuška

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Berjozka (TV seriál)
Dvi materi (TV seriál)
Iskuplenije (TV seriál)
Těň (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2017 Recept ljubvi (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Prošče parenoj repy (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Serjožka Kazanovy (TV seriál)
Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
Jesli ty ně so mnoj (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Sučja vojna (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
2013 Daša (TV seriál)
Dolgij puť domoj (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky