foto

Denys Rodňanskyj

  • nar. 9.12.1981 (38 let)
    Snovsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nomera
2019 Zaboronenyj
2016 8 lučšich svidanij
2012 Něvesta mojego druga (TV film)
2008 Svaty (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S05E20)
Episode 19 (S05E19)
Episode 18 (S05E18)
další epizody (20)
2018 Čuže žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
Episode 19 (S04E19)
Episode 18 (S04E18)
další epizody (19)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 24 (S03E24)
Episode 23 (S03E23)
Episode 22 (S03E22)
další epizody (24)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
další epizody (24)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 17 (S01E17)
další epizody (14)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky