foto

Ljubava Grešnova

  • nar. 5.7.1988 (32 let)
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja podarju těbe pobedu
2017 Izmoroz (TV film)
2014 Trubač
2013 Foto na dokumenty (TV film)
2012 Mamo, ya lotchyka lyublyu
Něvesta mojego druga (TV film)
Poslednjaja rol Rity (TV film)
2009 Zázrak
2008 Vremja grechov
2007 God Zolotoj rybki
2004 Russkoje

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2018 Klub obmanutych žen (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
Těň (TV seriál)
2017 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Charli (TV seriál)
Daša (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Travma (S01E11)
2011 Děmony (TV seriál)
Kostoprav (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky