foto

Jack Greenlees

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Prevailing Winds
2015 Píseň západu slunce

TV seriály

2019 London Kills (TV seriál)
2017 Islámský stát (TV seriál)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
Penny Dreadful (TV seriál)
Zlo a dobro v jedno jsou (S03E03)
Dravci vzdálení i blízcí (S03E02)
Den, kdy zemřel Tennyson (S03E01)
Shetland (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Stonemouth (TV seriál)
2014 Suspects (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace