foto

Ford Rainey

  • nar. 8.8.1908
    Mountain Home, Idaho, USA
  • zem. 25.7.2005 (96 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Výzva
1999 Inferno
1996 Marshallův zákon (TV film)
1993 There Was a Little Boy (TV film)
1992 Bridges
1991 Hotýlek
1989 Cellar, The
1987 J. Edgar Hoover (TV film)
1986 Who Is Julia? (TV film)
1982 Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1981 Halloween 2
1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
Gideonova polnice (TV film)
1979 Cizinky (TV film)
Friendly Fire (TV film)
1978 A Family Upside Down (TV film)
1977 Guardian of the Wilderness
Our Town (TV film)
1976 Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Babe (TV film)
Medical Story (TV film)
Strange New World (TV film)
1974 Manhunter (TV film)
Pohled společnosti Parallax
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
The Story of Pretty Boy Floyd (TV film)
1973 Cotter
Key West (TV film)
Linda (TV film)
Sixteen
1972 Probe (TV film)
1971 Howling in the Woods, A (TV film)
My Old Man's Place
The Naked Zoo
1970 My Sweet Charlie (TV film)
The Andersonville Trial (TV film)
The Traveling Executioner
1969 D.A.: Murder One (TV film)
The Gypsy Moths
1968 The Man from the 25th Century
1967 Chuka
1966 Gunpoint
Johnny Tiger
Strážní loď Sand Pebbles
1963 Králové slunce
1962 40 Pounds of Trouble
1961 Ada
Claudelle Inglish
Dead to the World
Dva jeli spolu
Parrish
1960 Zářivá hvězda
1959 John Paul Jones
The Last Mile
1958 The Badlanders
1957 Cesta za záchranou
1954 The Human Jungle
1953 Roucho
1950 Perfect Strangers
1949 Bílý žár

TV seriály

1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Amerika (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace