foto

Jens Harant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Všechna moje láska
2018 Tichá revoluce
2016 Teror (TV film)
2015 Stát vs. Fritz Bauer
2014 Jack
Tatort - Der Hammer (TV film)
2013 Du bist dran (TV film)
Meine Schwestern
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2012 Schmidt & Schwarz (TV film)
2011 Místo činu: Smrt v první lize (TV film)
Tatort - Leben gegen Leben (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
2009 Es kommt der Tag
Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
Schuldig (TV film)
Tatort - Oben und Unten (TV film)
2007 Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
2005 Max und Moritz Reloaded
U ledu
2002 Der Rattenkönig (TV film)

TV seriály

2019 Bauhaus (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Polly (E28)
2018 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Urteil (E27)
2017 Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 ...die man liebt...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky