foto

Keita Motohaši

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film)
2014 Akai reikyûsha 33: Sotobakomachi ga shinda (TV film)
2013 DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2010 赤い霊柩車 呪いの絵馬 (TV film)
赤い霊柩車 黒い同窓会 (TV film)
2009 Fukuie Keibuho no Aisatsu (TV film)
Handsome suit: The TV (TV film)
赤い霊柩車 死者からの贈り物 (TV film)
2008 Arigato Champi (TV film)
Tsumatachi Kara no Mikudarihan (TV film)
赤い霊柩車 聰明な殺意 (TV film)
2007 Bibo no Mesu (TV film)
Tobo kusotawake

TV seriály

2019 Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Two Weeks (TV seriál)
2018 Kenkó de bunkatekina saiteigendo no seikacu (TV seriál)
2017 Kinkjú toriširabešicu 2 (TV seriál)
Kurokawa no tečó (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
2014 Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
2010 Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Dandy Daddy? (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
2008 Cafe Kichijoji de (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
2003 Marusa!! (TV seriál)
2002 Kowloon de Aimashou (TV seriál)
2001 Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky