foto

Curutaró Kataoka

  • nar. 21.12.1954 (64 let)
    Arakawa, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hanagatami
2016 Híró mania: seikacu
2015 Gekidžóban Kamen Rider drive: Surprise future
Inišiéšon rabu
Kamen Rider × Kamen Rider Ghost & Drive: Čó movie taisen genesis
2014 Kamen Rider × Kamen Rider Drive & Gaim: Movie taisen full throttle
Morimura Seiiči no šúčakueki širízu 28: Zankokuna šikai (TV film)
2013 Itsudatsu (TV film)
Nanohana Line ni Norikaete (TV film)
Sazae-san: Anime & Drama de 2 jikan han special (TV film)
2012 Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
2010 Sazae-san 2 (TV film)
2009 Hikidaši no naka no love letter
Sazae-san (TV film)
2007 Hanaikusa (TV film)
Last Love
2006 Curibaka nišši 17
Keisacušočó Tasogare Seidžiró 3: Sumidagawa sacudžin mojó (TV film)
Saikai (TV film)
Šin Nihon no don 8
2004 Izo
Rijú
2002 Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2000 Dora Heita
Šiawase kazoku keikaku
1998 Sada
1997 Gendai ninkyoden
1996 Debeso
1995 Šaraku
1994 Menkjo ga nai!
Onnazakari
1989 Zatóiči
1988 Idžintači to no nacu
Yojo no jidai
1986 Jen žádné komixy!

TV seriály

2019 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
2018 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)
2017 4-go Keibi (TV seriál)
2016 Busudžima Juriko no sekirara nikki (TV seriál)
Iyana Onna (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Kamen Raidâ Doraibu (TV seriál)
2013 Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Suzuko no koi (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
2009 Otokomae! 2 (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2000 Hachobori Seven (TV seriál)
Haččóbori no šičinin (TV seriál)
Wataši no aozora (TV seriál)
1998 Kagemuša Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1997 Kin no Tamago (TV seriál)
Móri Motonari (TV seriál)
1995 Station (TV seriál)
Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
Yo nimo kimjó na monogatari (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
Masui (TV seriál)
Seishun no Kage (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1991 Kekkon Shitai Otokotachi (TV seriál)
Taiheiki (TV seriál)
1987 Chotsu-chan (TV seriál)
1986 Danjo shichinin natsu monogatari (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky