foto

Dee Bradley Baker

  • nar. 31.8.1962 (56 let)
    Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lego DC Super hrdinové: Aquaman
Lego DC Super hrdinové: Flash
Marvel Rising: Secret Warriors
2017 Liga spravedlivých: Temno
Mariah Carey's All I Want for Christmas Is You
Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Kniha džunglí
Legenda tajného chrámu
Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu
2015 Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
Niko and the Sword of Light (TV film)
Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
2014 Batmanův syn
Beethoven's Treasure
Iron Man and Captain America: Heroes United
Phineas a Ferb: Noc oživlých lékárníků (TV film)
Phineas a Ferb: Star Wars (TV film)
Scooby Doo! Frankenhrůza
Sněhová královna 2
Superhrdinové: Batman do Ligy! (TV film)
The Visitant
Tom & Jerry a ztracený drak
Škatuláci
2013 Iron Man & Hulk: Heroes United
Khumba
Marvel Superhrdinové (TV film)
Phineas a Ferb: Mise Marvel (TV film)
Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
Hurá do pravěku!
Scooby Doo: Maska Modrého sokola
2011 Medvídek Pú
Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
Star Tours: The Adventures Continue
Thank You
2010 Astro Boy vs. The Junkyard Pirates
Scooby-Doo: Abrakadabra!
2009 Astro Boy
Ben 10: Alien Swarm (TV film)
Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
2008 Dragonlance: Draci podzimního soumraku
Star Wars: Klonové války
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures
Želvy Ninja
2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Plastic Man (TV film)
Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2005 Galaktická brána
The Toy Warrior
2004 Fairly OddParents: Channel Chasers, The (TV film)
Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Spongebob v kalhotách: Film
2003 Fairly OddParents: Abra-Catastrophe, The (TV film)
Král džungle 2
Stitch! Film
2002 Dan Danger
2001 Jimmy Neutron
Labutí trumpetka
My Freaky Family (TV film)
2000 Kids Next Door, The (TV film)
Tom Sawyer
1999 Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem
Můj brácha čuník
Uncle Gus in: For the Love of Monkeys (TV film)
1998 Charlie 3: Všichni pejskové slaví Vánoce
Jungle Book: Mowgli's Story, The
Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly, The
Zoomates
1997 Story von Monty Spinnerratz, Die
1996 Space Jam
1995 No Smoking!
Repentance

TV seriály

2018 Harvey Street Kids (TV seriál)
Muppet Babies (TV seriál)
The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Come Along With Me (S10E13)
Americký táta (TV seriál)
Epizoda 22 (S15E22)
Epizoda 21 (S15E21)
Epizoda 20 (S15E20)
další epizody (21)
Lovci duchů (TV seriál)
ScoobyNatural (S13E16)
Griffinovi (TV seriál)
Dead Dog Walking (S17E02)
2017 Billy Dilley's Super-Duper Subterranean Summer (TV seriál)
Kámoši hafíci (TV seriál)
Mickey a závodníci (TV seriál)
Na vlásku: Seriál (TV seriál)
The Orville (TV seriál)
Old Wounds (S01E01)
Vampirina (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
In the Name of the Rebellion: Part 1 (S04E03)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Wild Hunt (S10E01)
Elements Part 6: Happy Warrior (S09E07)
Islands Part 1: The Invitation (S08E07)
Americký táta (TV seriál)
Santa, Schmanta (S15E01)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
další epizody (16)
Griffinovi (TV seriál)
Cop and a Half-Wit (S15E15)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Star Wars: Detours (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Krůčky do temnoty (S03E01)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Preboot (S07E38)
Bun Bun (S07E32)
Lady Rainicorn of the Crystal Dimension (S07E30)
další epizody (5)
Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Bahama Mama (S14E05)
další epizody (29)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Milesova vesmírná dobrodružství (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Past na Lothalu (S02E01)
Požár napříč galaxií (S01E14)
Idiotův šik (S01E10)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Stakes Part 8: The Dark Cloud (S07E13)
Stakes Part 3: Vamps About (S07E08)
Stakes Part 1: Marceline the Vampire Queen (S07E06)
další epizody (7)
Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
další epizody (8)
Griffinovi (TV seriál)
Peter's Sister (S14E06)
2014 7T (TV seriál)
Doba Ronková (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Síla v temnotách (S01E08)
Den Impéria (S01E07)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Cooler (S06E22)
Princess Day (S06E14)
Lemonhope, Part 2 (S05E51)
další epizody (7)
Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Big Stan on Campus (S12E04)
další epizody (21)
Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
Secondhand Spoke (S12E15)
2013 Kočka Callie na Divokém západě (TV seriál)
Steven Universe (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Root Beer Guy (S05E43)
Time Sandwich (S05E33)
Earth & Water (S05E32)
další epizody (13)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Faking Bad (S10E07)
Independent Movie (S10E06)
další epizody (19)
Griffinovi (TV seriál)
Valentine's Day in Quahog (S11E12)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Tvůj výtvor (S04E20)
Hug Wolf (S04E08)
Daddy's Little Monster (S04E06)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Jak šikovně vyhořet (S10E15)
2011 New Teen Titans (TV seriál)
Shelf Life (TV seriál)
Thundercats (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Díky (S03E17)
Krásnopolis (S03E14)
From Bad to Worse (S03E13)
další epizody (15)
Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Hurikán a houbičky (S10E02)
Je to past! (S09E18)
Kdo s kým v dobrém i zlém (S09E12)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Party pes (S02E07)
Drtibřich (S01E26)
Denní snění (S01E23)
další epizody (13)
Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (17)
2009 Terminator Salvation: Temný počátek (TV seriál)
The Goode Family (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
G-String Circus (S06E08)
My Morning Straitjacket (S06E07)
další epizody (22)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Spaceballs: The Animated Series (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Pulling Double Booty (S05E06)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
další epizody (15)
2007 Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Surro-Gate (S04E07)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
další epizody (18)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Irregarding Steve (S03E08)
Of Ice and Men (S03E07)
další epizody (16)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Star Trek (S02E08)
Stannie Get Your Gun (S02E07)
další epizody (16)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
Xovi (TV seriál)
2004 Camp Lazlo (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
Justice League Unlimited (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Free for All (TV seriál)
Lilo a Stitch (TV seriál)
Myšák Stuart Little (TV seriál)
Stripperella (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Pětka statečných (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
2001 Co je Andy? (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
Poochini's Yard (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Obraz za všechny prachy (S02E11)
1999 Mike, Lu & Og (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
1993 Legends of the Hidden Temple (TV seriál)
1991 Shop 'Til You Drop (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace