foto

Nacuki Imai

  • nar. 16.7.1971 (48 let)
    prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Koizora

TV seriály

2015 Mašširo (TV seriál)
2014 Bokura wa Minna Shindeiru (TV seriál)
2011 Hanawake no jon šimai (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2008 Láska nebeská (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Kira kira kenshûi (TV seriál)
2006 Taijó no uta (TV seriál)
2005 H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
Koi no džikan (TV seriál)
2004 Batsu Kare (TV seriál)
Orenji deizu (TV seriál)
2003 Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
Kókó kjóši (TV seriál)
2002 Ai nante iraneejo, nacu (TV seriál)
First Love (TV seriál)
2001 Gakkó no sensei (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
2000 Manatsu no Merry Christmas (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1999 LxIxVxE (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky