foto

Kacuo Fukuzawa

  • nar. 17.1.1964 (55 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Nanacu no kaigi
2018 Inori no maku ga oriru toki
2015 Mittsu no Machi no Monogatari (TV film)
2014 Leaders (TV film)
2008 Wataši wa kai ni naritai
2005 Hiroshima Showa 20 nen 8 Gatsu Muika (TV film)
2003 Satokibi Batake no Uta

TV seriály

2019 No Side Game (TV seriál)
2018 Black Pean (TV seriál)
Šitamači Rocket (TV seriál)
2017 Rikuó (TV seriál)
2015 Red Cross: Onnatači no akagami (TV seriál)
Ryusei Wagon (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Roosevelt Game (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
2012 Monsters (TV seriál)
2011 Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Mr. Brain (TV seriál)
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2005 San-nen B-gumi Kinpachi sensei 7 (TV seriál)
2004 Suna no utsuwa (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
2002 Yoisho no Otoko (TV seriál)
2001 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
Shiroi Kage (TV seriál)
2000 Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1998 Sweet Season (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
1994 Sweet Home (TV seriál)
Watashi no Unmei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky