foto

Džun Ikeido

  • nar. 16.6.1963 (56 let)
    prefektura Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Nanacu no kaigi - kniha
Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film) - kniha
2018 Sora tobu Taija - kniha
2000 Hacuru soko naki (TV film) - kniha

TV seriály

2019 No Side Game (TV seriál) - kniha
2018 Šitamači Rocket (TV seriál) - kniha
2017 Akira to Akira (TV seriál) - kniha
Rikuó (TV seriál) - kniha
2015 Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál) - kniha
Jókoso, wagaja e (TV seriál) - kniha
Taeyangui doshi (TV seriál) - kniha
Tamió (TV seriál) - kniha
Šitamači roketto (TV seriál) - kniha
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál) - kniha
Kabuka Boraku (TV seriál) - kniha
Roosevelt Game (TV seriál) - kniha
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál) - kniha
Nanatsu no Kaigi (TV seriál) - kniha
2010 Tetsu no Hone (TV seriál) - kniha
2009 Sora tobu Taija (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky