foto

Tim Grobe

  • nar. 1969
    Duisburg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
2015 Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2012 Der Hafenpastor (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
2011 Zeitfenster (studentský film)
1996 Engelchen

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)

Galerie (14)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky