foto

John Barrie

  • nar. 6.5.1917
    New Brighton, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.3.1980 (62 let)
    York, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Buggins' Ermine (TV film)
1970 Generál Patton
Song of Norway
1969 Případ zlaté husy
The Oblong Box
1965 Good Shoe Maker and the Poor Fish Peddler, The (TV film)
1963 Lancelot and Guinevere
1962 The Wild and the Willing
Život pro Ruth
1961 Oběť
1954 Yankee Pasha

TV seriály

1969 Doctors, The (TV seriál)
1964 The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Jacks and Knaves (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

1959 I Want to Go to School

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace