foto

Hans-Hinrich Koch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Flucht durchs Höllental (TV film)
2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)
2008 Dýchání pod vodou (TV film)
2005 Tsunami (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Filmriss (S05E16)
Schwere Zeiten (S05E15)
Über den Tod hinaus (S05E14)
další epizody (16)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
Hass (S04E15)
Reine Geldgier (S04E14)
další epizody (9)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Im Netz (S04E07)
Eiskind (S04E06)
Am Limit (S04E05)
další epizody (7)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Beobachtung (S03E16)
Die Teufelsinsel (S03E15)
Ausgekocht (S03E14)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
Revolverheld (S03E10)
další epizody (12)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
Středověká pomsta (S02E15)
Přes palubu (S02E14)
další epizody (16)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Rakev pro dva (S01E15)
Skrblíkova smrt (S01E14)
další epizody (16)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Tsunami (TV film)

TV seriály

2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Kinder des Lichts (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky