foto

Rjúiči Inomata

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
The Last Cop: The Movie
2015 The Last Cop (TV film)
2010 Shodô gâruzu!!: Watashitachi no kôshien
2009 Niini no Koto o Wasurenaide (TV film)
2007 Mari to koinu no monogatari
2006 Saigo no Nightingale (TV film)
2003 Tengoku no Daisuke e (TV film)

TV seriály

2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Kaitó Jamaneko (TV seriál)
Last Cop (TV seriál)
2015 Death Note (TV seriál)
Marumaru Tsuma (TV seriál)
2014 Ashita, Mama ga Inai (TV seriál)
2013 Kumo no Kaidan (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
2010 Mioka (TV seriál)
2009 Kiina (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Gakkó dža ošierarenai! (TV seriál)
2007 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
Ruri no šima (TV seriál)
2004 Aijou Ippon (TV seriál)
Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
2003 Kôfuku no ôji (TV seriál)
2002 Gôruden bouru (TV seriál)
2001 Kangei! Danjiki Goikkosama (TV seriál)
2000 Densecu no kjóši (TV seriál)
Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
Virtual Girl (TV seriál)
1999 Psychometrer Eiji 2 (TV seriál)
1998 Oatsui no ga Osuki? (TV seriál)
1995 Hoshi no kinka (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)

TV pořady

2007 Ruri no shima supesharu 2007: Hatsukoi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace