foto

John Bedford Lloyd

  • nar. 2.1.1956 (62 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Radium Girls
The Front Runner
2016 No Pay, Nudity
The Brooklyn Banker
2014 Away from Here
2010 13
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2007 Patro smrti
2006 Skandál
2004 Bournův mýtus
Manchurianský kandidát
2001 Kluci v mém životě
Superpoldové
1999 Simple Life of Noah Dearborn, The (TV film)
1998 Mixing Nia
1996 Přiznání milenky (TV film)
1995 Deník vraha
Jako štvaná zvěř
Nixon
1993 Philadelphia
Under Pressure: Making 'The Abyss'
1992 Primary Motive
1991 Hitman
1990 Čekání na světlo
1989 Propast
1988 Ženich pro vnučku
1987 Drsňáci netančí
Kojak: The Price of Justice (TV film)
Sweet Lorraine
1984 C.H.U.D.
1983 Záměna

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Excessive Force (S03E03)
2017 Černá listina (TV seriál)
Smokey Putnum (No. 30) (S05E01)
2016 Černá listina (TV seriál)
Alexander Kirk (No. 14) (S03E22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Get My Cigarettes (S02E02)
The Divide - Zlom (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Deal (S02E05)
Vzpomínky (TV seriál)
East of Islip (S02E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Last Call (S05E16)
2013 Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Shadow Box (S02E10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pan Am (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Dedication (S01E15)
My Funny Valentine (S01E14)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
2008 John Adams (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Post Hoc, Ergo Propter Hoc (S01E02)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1985 Hometown (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace