foto

John Bedford Lloyd

  • nar. 2.1.1956 (64 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hlavní kandidát
Radium Girls
2016 No Pay, Nudity
The Brooklyn Banker
2014 Away from Here
2010 13
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2007 Patro smrti
2006 Skandál
2004 Bournův mýtus
Manchurianský kandidát
2001 Kluci v mém životě
Superpoldové
1999 Neobyčejný život Noe Dearborna (TV film)
1998 Mixing Nia
1996 Přiznání milenky (TV film)
1995 Deník vraha
Jako štvaná zvěř
Nixon
1993 Philadelphia
1992 Primary Motive
1991 Hitman
1990 Čekání na světlo
1989 Propast
1988 Ženich pro vnučku
1987 Drsňáci netančí
Kojak: The Price of Justice (TV film)
Sweet Lorraine
1984 C.H.U.D.
1983 Záměna

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Packing Heat (E10)
Free to Go (E09)
The Swatting Game (E08)
2019 Gotham (TV seriál)
Co že udělali? (S05E11)
Já jsem Bane (S05E10)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Bad Apple (S06E03)
2018 Ozark (TV seriál)
Jezevec (S02E09)
Vnější temnota (S02E06)
Drahocenná krev Ježíšova (S02E02)
Bull (TV seriál)
Excessive Force (S03E03)
2017 Černá listina (TV seriál)
Smokey Putnum (č. 30) (S05E01)
2016 Černá listina (TV seriál)
Alexander Kirk (č. 14) (S03E22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Get My Cigarettes (S02E02)
The Divide - Zlom (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Deal (S02E05)
Vzpomínky (TV seriál)
East of Islip (S02E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Last Call (S05E16)
2013 Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
2012 Politická hra (TV seriál)
16 Hours (E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pan Am (TV seriál)
Riskantní mise (E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Dedication (S01E15)
My Funny Valentine (S01E14)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
Win-Loss (E09)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Alone Together (E05)
Polda z Marsu (TV seriál)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
2008 John Adams (TV seriál)
Přidej se nebo zemři (E01)
2007 Traveler (TV seriál)
Pilot (E01)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
New York Minute (S16E08)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sbohem, 2. část (S04E26)
Sbohem, 1. část (S04E25)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Nothing to Fear, But Nothing to Fear (E06)
Západní křídlo (TV seriál)
Post Hoc, Ergo Propter Hoc (S01E02)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zrodila se hvězda (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1985 Hometown (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

1993 Pod nátlakem: Jak se dělal film Propast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky