foto

Bill Bellamy

  • nar. 7.4.1965 (53 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Def Comedy Jam 25 (TV film)
2016 Policajt ze školky 2
The Bounce Back
The Bronx Bull
2013 10 Rules for Sleeping Around
2010 Šťastný los
2006 Amy Coyne (TV film)
2005 Hra na svádění (TV film)
Tam, kde jsem nikdy nebyl
2002 Supersvůdníci 2
2001 Bratři
1999 Def Comedy Jam: All Stars Vol. 12 (TV film)
Falešná láska
Vítězové a poražení
1997 Lovec žen
Láska na druhý pohled
1996 Vzali roha
1993 Joey Breaker
Kdo je kdo

TV seriály

2012 Mr. Box Office (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
2006 Who's Got Jokes? (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1997 Motel California (TV seriál)
1996 Bill Bellamy Show, The (TV seriál)
1985 Bowen A'i Bartner (TV seriál)

Dokumentární

2011 Phunny Business: A Black Comedy
2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy
2003 Tupac: Vzkříšení
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)
1999 Full Contact: The Making of 'Any Given Sunday' (TV film)
1996 Bill Bellamy: Booty Call

TV pořady

2017 90’s House (TV pořad)
2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 Figure It Out (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 Jamie Foxx feat. T-Pain - Blame It (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace